perjantaina, marraskuuta 11, 2005

Wiirilä Werkossa Wiikottain

Posti, kyläkauppa, kansakoulu, uusia yrityksiä omasta takaa, menestystä ja arejne hallintaa, sitä me tarvitsemme. Uhat kaartelevat Viirilässä kuin leijat Helsingin yllä, mutta olemme jaksaneet muuttua, oppia uutta ja hakea voimaa ilmiöstä, josta Hillary Clinton kirjoitti: It takes a Village.

Haastattelu tapahtui Malmin kaupalla, joka perustetiinn vuonna 1958. Tominta on jatkunut lähes lähes viisikemmentä vuotta samalla paikalla ja samoissa tiloissa. Yrittäminen Viirilässä tuntuu tässä valossa turvalliselta ratkaisulta. Valtaosa pienyrityksistä lopettaa toimintansa muutaman vuoden kuluessa. Niemi Product on sinnitellyt sekin pitkään. Onko tässä kylässä ilmassa jotain sellaista, joka tekee yrittämisen helopommaksi? On toki Visual Radio: kuuntele MP3.

Marjut ja Ingegerd elementissään. Haastattelu ilmestyy Wiirilä Werkossa Wiikottain on-demand nettiradiossa ensi keväänä. Studion 'iso paja' valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Kännykkätelevision toimilupa haettavaksi

Liikenne- ja viestintäministeriö laittaa hakuun 14.11.2005 neljännen digitaalisen joukkoviestintäverkon toimiluvan. Verkko on tarkoitettu mobiilitelevisio-ohjelmille ja palveluille. Kaupallinen kännykkätelevisioverkko on ensimmäinen Euroopassa. Toimiluvan tavoitteena on luoda edellytykset uudenlaisten sisältöpalvelumarkkinoiden syntymiselle.

Lähetä kommentti