torstaina, toukokuuta 04, 2006

Lappeenrantaan

Olen matkalla Lappeenrantaan. Kävin äsken ruokailemassa Museotila Tuulimyllyssä. Tarjolla oli lihasoppaa. Jälkiruoaksi Reilun kaupan kahvia ja pala pullaa. Myynnissä oli käsitöitä ja lähiseudun maatilatuotteita. Keskustelemme tänään VT6 informaatiojärjestelmästä EKL kello 13 alkaen. Mistä löydän parkkipaikan? Kokous kestänee kaksi tuntia.

Matkan varrella on jo kylttejä tuottajatoreista. Kesämökkikausi on alkanut ja siksi uusia kylttejä on tullut VT6 varten. Valtatie 6 on Kouvolan ja Lappeenrannan välillä varsin hyvässä kunnossa. Sama pätee Koskenkylästä Kouvolaan. Liikennetiheys tuntuu välillä melko korkealta lukuisten venäläisten autonkuljetusrekkojen takia.

Uusi Imatra Big Band Festivals kyltti oli tutulla paikalla. Alkavan kesän keskeisiä tapahtumia mainostetaan. Kirveellä töitä! www.luumaki.fi. Satun makeat leipomot Luumäellä. Luumäen Ostoskeskus mainostaa itseään. Lisää uusia tienvarsimainoksia: Leppoisa asuminen löytyy Luumäeltä!
  1. Station One
  2. Teboil
  3. Shell
Ansari on suurehko kasvihuoneyritys VT6 varrella. Vastaan tulee rekkoja ja henkilöautoja, mutta ohittaminen sujuu vaivattomasti ja turvallisesti. Olen matkan aikana kuunnellut useita eri podcasteja. Teemoja ovat olleet mm. IBM, innovatio ja social collaboration. Vasemmalla on UPM Kymmenen mekaanisen puunjalostuksen yksiköitä.

Etelä-Karjala Senaatintorilla. Tänä kesänä 9.-11.6.2006 iloiset eteläkarjalaiset valloittavat Senaatintorin. Torin täyttävät perinteiset karjalaiset herkut ja kädentaitajien luomukset. Mukana ovat myös osaavat eteläkarjalaiset aina opiskelijoista aktiivisiin kylätoimijoihin. Lisäksi tarjolla on monipuolista ohjelmaa perinteisistä karjalaisista tanssijoista aina koko maassa tunnettuihin tähtiluokan artisteihin. Kaiken kruunaa hyväntuulinen ja mukaansa tempaava karjalainen ilmapiiri. Tuutha siekii tappaamaa karjalaisii ilolintuloi!
  • UFO
  • Risulahti
  • Salpa-asema ja Salpalinja
  • ABC 24 h LappeenrannassaLähetä kommentti