sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Mobiili- ja PDA-blogi

Mobiili- ja PDA-blogi: "Uusi mobiilitekniikan blogi. Kauppalehti on avannut uuden blogin, joka varmaan menee seurantaan. Mobile Cowboy kirjoittaa nimestään huolimatta suomeksi. Nimi saattaa viitata siihen, että blogissa on jo verraten paljon kapulakielistä finglishmiä. Kirjoittajalla on mielipiteitä ja näkemyksiä, jotka ainakin minulle ratkaisevat.

Mutta miksei voi kirjoittaa omalla nimellä? Kenties kirjoittaja on töissä alan yrityksessä, eikä uskalla avautua omalla nimellään. Se tekee asetelmasta jännittävän. Moni alan sisäinen räiskijä on joutunut päättämään bloginsa. Ja sitten alkaa kilpailu henkilöllisyyden arvaamiseksi. Päivitetty 27.6.2007 klo 00:21. Blogihan on pyörinyt jo aika pitkään, eikä olekaan juuri avattu."

Helge: Näin kirjoittaa Tero Lehto blogissaan. "Moni alan sisäinen räiskijä on joutunut päättämään bloginsa", Lehto kirjoittaa. Tämä tuntuu mielenkiintoisela. Osallistun Enterprise - Yritys 2.0 kirjan kirjoittamiseen ja pohdimme siinä laajemmin avoimuuden ja julkisuuspelkojen problematiikkaa. Taidan jututtaa Tero Lehtoa aiheesta. Suomalainen Corporate blogging on vielä lapsen kengissä. Miten bloggaaminen kehittyy vaikenemiseen tottuneessa maassa?
Lähetä kommentti