lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Blogitapaamiset

MariKoo on tullut tutuksi Facebookin, Taloussanomat ja Jaikun kautta. Olen jopa tutustunut hänen umpilisäkkeen leikkaushaavaan, joten sisäpiirissä pyöritään. Janne blogasi aiheesta Taloussanomista. Asialla on ehdottomasti kansantaloudellista merkitystä;)

Minä olen osallistunut yhteen Kauppalehden järjestämään blogitapahtumaan. Siellä tarjottiin snacksia ja kahvia. Valtaosan blogitutuistani tunnen vain verkon kautta. Muutaman kanssa vaihdamme sähköpostiviestejä tai skypetämme.

Pitäisikö osallistua Live-tilaisuuksiin? Tampereelle tuskin ehdin 8.9.2007, kun leivän eteenkin pitänee ahertaa, mutta painan mieleeni, että tällaisia tilaisuuksia järjestetään. Ehkä minun pitäisi kutsua jengiä Loviisaan?


Blogitapaamiset: "Thursday, 30 August 2007 Tampereella ta-va-taan la 8.9. Tervetuloa kansainvälisiin ta-vau-skil-api-lui-hin Tampereelle lauantaina 8.9. panimoravintola Plevnaan alkaen kello 18.00.

Ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätöntä (mutta suotavaa sähköpostitse ohiammuttu ähää netti piste fi pöytävarauksen tarkentamiseksi), alkeellinen tavaustaito on eduksi jÄH. Mitä minä tässä selitän?

Tulkaa, tulkaa! Bloggaajat, blogaajat, vain välittömästi omaa elämänpiiriä koskettavan epäkiinnostavan sonnan suoltajat, tositoimittajat, kansalaisjournalistit, haircuttaajat, mielipitelijät, horisijat, höpisijät, pähkäilijät, jahkailijat, Juha Seppälä, kommentoijat ja lurkkerit. Tulkaa!"

Tässä blogissa kerrotaan eri puolilla Suomea järjestettävistä blogaajien naamakkaiskohtaamisista. Blogia päivittämään ja kutsuja esittämään pääsee kuka tahansa: laita mailia Marinadille, niin saat tunnukset. Kohtaamisten jälkeen kommenttiosastolle halukkaat voivat ilmoitella linkit omien blogiensa raportteihin.

Lähetä kommentti