keskiviikkona, syyskuuta 05, 2007

Virtuaali Anun työblogi

VirtuaaliAnun työblogi: "Seminaaria ennen koostimme ohjeita äänen käsittelyyn, sillä etenkin kielissä verkkomateriaalit täydentyisivät kun opettajat rohkaistuisivat ottamaan enemmän ääntäkin käyttöön.

  • Helge: Olen pohtinut, miksi ääntä käytetään niin vähän.

Valmiitakin podcasteja löytyy mukavasti ja mikä ettei opettaja voisi tehdä omia podcasteja! Niitä sitten voi vaikka Moodleen tilata RSS-syötteiden avulla. Äänitys ja äänityksen editointi on nykyään tehty sangen helpoksi ja esim. ilmainen Audacity on verraton työväline äänen käsittelyyn.

  • Helge: Audacity on hyvä ohjelma.

Samaten kuin Mobile Media Converter sitten tiedostojen konvertointiin (jos vaikka tekee äänityksen puhelimella). Ohjeet löytyvät tällä hetkellä Wordinä ISOverkoston mediasivulta. Kuopion koulujen rehtorit kartoittavat syyslukukaudella opettajiensa OPE.fi-tason.

  • Helge: Mobile Media Converteriin pitää tutustua. Olen miettinyt puhelinhaastatteluja.

Näin saamme arvokasta tietoa koulutustarpeesta ja ennen kaikkea kokonaisnäkemyksen millä tasolla täällä hiihdellään. Eri tasojen selkeä kuvaaminen ei ollut aivan yksinkertaista, mutta uskoisin esimerkkien avulla asian vastaajille kuitenkin selkenevän."

  • Helge: Opetuksen uudet keinot kiinnostavat meillä ja rapakon takana Uudella Mantereella
Lähetä kommentti