tiistaina, lokakuuta 23, 2007

10-2007 : Web 3.0: Tervetuloa verkkoon…taas

10-2007 : Web 3.0: Tervetuloa verkkoon…taas: "Content starts here Hyödyllisen ja luotettavan tiedon löytäminen Internetistä on ollut tähän asti haastavaa.

Vaikka bittiavaruudessa on käsittämätön määrä tietoa, yrityksen kannalta tärkeiden tietojen löytäminen nopeasti ja luotettavasti on ollut erittäin vaikeaa tietomuotojen yhteensopimattomuuden vuoksi.

Tehostettu tiedonhaku Internetistä tuo uskomattomia etuja yrityksille. Esimerkiksi pieni matkatoiminto voi parantaa palvelujaan hakemalla Internetistä parhaat loma-, lento- ja hotellitarjoukset.

Talouselämässä – missä voit voittaa tai hävitä miljoonia millisekunnissa – pääsy aiempaa laajempiin tietokanaviin tarjoaa yrityksille todellista kilpailuetua.

Vuonna 2000 aloitettu semanttinen web -projekti on alkanut paljastaa organisaatioille bittiavaruuden salaisuuksia. W3C (World Wide Web Corporation) valvoo semanttisen webin kehitystyötä.

HP Laboratoriesin tutkijat ovat mukana projektissa. Viime vuosina he ovat kehittäneet uusia teknologioita, joilla yritykset voivat hakea, jakaa ja integroida tietoja huomattavasti aiempaa laajemmin ja nopeammin."


Lähetä kommentti