lauantaina, lokakuuta 27, 2007

Halo Efekti: Suomalainen "mainosblogi" verkossa, hyi shaakeli!

Halo Efekti suomii mainosblogia. Saavuttaako blogi tavoitteensa, kun innostumme asiasta? Muistelen viime talvelta amerikkalaista feikkiblogia, jossa oli hurjasti huumoria. Onkohan se vielä verkossa? Käyn hakuilemassa ja linkitän tähän sikäli mikäli löytyy.

Halo Efekti: Suomalainen "mainosblogi" verkossa, hyi shaakeli!: "Minulla ei ole kaupallista blogitoimintaa vastaan periaatteessa mitään ja pohdin itsekin usein kuumeisesti miten voisin yhdistää bloggaamisen ja ansaintalogiikan ihan henkilökohtaisella tasolla, eli yritystoimintaan rehellisesti liittyvät liiketoiminta- ja johtajablogit on aivan ookoo ja luenkin niitä joskus ihan mielenkiinnolla, mutta tuollainen keinotekoinen kyhäelmä on todella etova. Ja ihan rehellisesti sanottuna en jäänyt paikalle edes niin pitkäksi aikaa että tietäisin mitä siellä tyrkytettiin. Olin ymmärtävinäni että jotakin hesalaista trendipellekahvilaa."

Kuka hän on? Halo Efekti: Suoranaista kuvatulvaa elämästä vihoviimeisillä korpimailla Jyväskylän ja Muuramen välissä ja löpinää aiheesta kuin aiheesta. Nyt myös mobiilisti. Suoraa puhetta, rentoa maailmanlopunodottelua, maaninen päivitystahti ja tuoreita kuvia. Mukana menossa Kukkahattu, Veijo Salmi, Ulpukka ja muut. Tsekkaa myös Halon legendaarinen uutispotpourri, tähän tuoreuteen valtameedia ei kykene =D

Lähetä kommentti