tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Matkalla: Uudistunut Digitoday

Matkalla: Uudistunut Digitoday: "Uudistunut Digitoday 2. lokakuuta 2007 Digitoday on uudistunut. 'Uuden sivuston vahvin puoli on sen joustavuus', tiedotteessa kerrotaan. 'Toimituksellisen aineiston esillepanoon tulee uusia mahdollisuuksia nykyisen uutistoimistotyyppisen juttulistausten lisäksi.

Uusi ulkoasu mahdollistaa myös paljon entistä näyttävämmän kuvamateriaalin käytön.' Ja tietenkin: '[Digitodayn] suuri vahvuus on Digitoday-yhteisö, joka tuo toimitukseen harvinaisen runsaasti uutisaiheita ja joka pitää julkaisun toimittajat varpaillaan ja nöyrinä.' Uudistunut Digitoday Vaan mikä ihme on tämä trendi, jossa otsikoista tehdään talon kokoisia niin, ettei ruudulle mahdu ensisilmäyksellä muuta kuin se pääotsikko?

Onhan se toki hyvä, ettei fonttikoossa ole säästelty, mutta ei nyt sentään tarvitse liioitella... Kun kerran etusivulta pääsee suoraan eniten luettuihin, eniten kommentoituihin ja suosituimmiksi valittuihin juttuihin, niin olisi mukavaa, jos niistä näkyisi edes vilaus. Ja jos kirjautumista ihmettelit, niin se on Taloussanomien juttu se."

Helge: Lehdet menevät verkkoon. Oliko digitodayllä myös paperista tethy painos?


Lähetä kommentti