sunnuntaina, lokakuuta 28, 2007

Musiikkimoguli: Alan tulevaisuus on Aasiassa / markkinointi / Taloussanomat

Olen alla olevasta samaa mieltä ja siksi uskon, että Nokian ovi saattaa nousta tuntemattomuudesta suuruuksiin tulevien vuosien aikana. Apple on tärkeä tiennäyttäjä, mutta gigaluokan markkinat ovat kehitysmaissa, jossa musiikki soi kaikkialla.

Musiikkimoguli: Alan tulevaisuus on Aasiassa / markkinointi / Taloussanomat: "Musiikkimoguli: Alan tulevaisuus on Aasiassa Seymour Stein pitää Aasiaa vaikeinpana alueena musiikille.Kuva: Marja Airio/Lehtikuva 28.10. 07:45

Tulevaisuudessa suomalaistenkin iPodeissa soi kiinalainen pop ja intialainen hevi. Näin yllättävän päätelmän voi tehdä musiikkibisneksen grand old manin, Seymour Steinin, ajatuksista. Seymour Stein on vakuuttunut siitä, että myös musiikkialan menestyksen avaimet löytyvät Aasiasta.

– Meidän pitää olla sellaisissa maissa kuin Venäjä, Intia, Kiina, Indonesia, Turkki. Paikoissa, joihin on kasvanut merkittävä keskiluokka, Stein valistaa. Aasiasta löytyy valtavat markkinat, se toki tiedetään. Mutta Steinin mukaan siellä saattaa hyvinkin kehittyä myös seuraavat kansainväliset supertähdet.

Steinia haluaa mielellään uskoa. Olihan hän ensimmäinen, joka luotti Madonnan kykyihin ja solmi hänen kanssaan levytyssopimuksen. Ja listalta löytyy muitakin vakuuttavia nimiä: The Ramones, Talking Heads – ja HIM."

Lähetä kommentti