sunnuntaina, lokakuuta 28, 2007

Nurmes NetCenter

Nurmes Netcenter. Tällainen operaatio esiintyi Pohjois-Karjalan messuilla kesällä 2005.
  • Toimiiko tämä vielä?
  • Millaisia palveluja?
Katsotaan, googlataan, missä laajuudessa Glocal toimii?

Käyntiosoite
Karjalankatu 12 A 4

Postiosoite
PL 9
75501 Nurmes

Toimitusjohtaja
Ilpo Koskikallio

Netistä löytyi tietoja Nurmes NetCenteristä. Luen aiheesta ja tunnistan toimijoita, jotka ovat olleet aktiivisia myös Itä-Uudellamaalla. Tulimme pari viikkoa takaperin Sotkamosta Loviisaan ja poikkesimme Nurmeksen keskustassa. Lisäksi söimme maittavan lounaan ABC-asemalla.

En silloin havainnut Glocalin kylttiä, mutta muistan paikan. Siinä oli aikaisemmin bensiiniasema, josta olen 80-luvulla ostanut polttoainetta.

Glocal kertoo itsestään: Yhtiömme on perustettu 1.4.2000 ja kotipaikka on Nurmes. Työntekijöiden ja osakkaiden yhteinen nimittäjä on Oppiva Ylä-Karjala -projekti, jonka aikana ennakkoluulottomasti kehitettiin helppokäyttöinen FirstClass-pohjainen intranet- järjestelmä, Kansalaisverkko.

  • Kansalaisverkkoa kokeiltiin myös useilla eri paikkakunnilla Suomessa. Mikä on sen laita tällä erää?

Glocal Oy on nykyaikainen internet- ja intranet-palveluja tuottava yritys. Päätuotteitamme ovat FirstClass-pohjaiset sähköposti- ja intranet-järjestelmät, langattomat laajakaistaliittymät, VoIP-puhelinliittymät sekä domain-palvelut.

  • Onko First-Class edeleen ajankohtainen?

Globaalin ja lokaalin yrityksemme toiminta-alue kattaa kotipaikkakunnan lisäksi koko Suomen ja kansainvälistä toimintaa on mm. Ranskassa. Meiltä saat toimivat tuotteet ja hyvää palvelua.


Rasittavatko raskaat tilakulut? Takkuileeko tietoliikenne?

Tule Nurmekseen, NetCenteriin. Meillä odottaa valmiiksi varusteltu työpiste nopeine tietoliikenneyhteyksineen. Edullisesti. Asuntoja ja tontteja lähellä. Satakilometrisen, puhtaan Pielisen päässä.

Markkinointi minimoitu? Alihankinta ahtaalla?

NetCenter on toimiva yritysverkosto, joka markkinoi laajasti jäsentensä palveluja. Kun yhden rahkeet eivät riitä, kasaamme kimpan ja hoidamme isonkin hankkeen kotiin. Panostamme verkoston ja jäsenyritysten toiminnan laatuun laatujärjestelmätyöllä.

Perustatko puotia? Mietit markkinoita? Tuumaat töitä?

Nurmeksessa tuemme toimiasi. Ota yhteys Nurmeksen Yrityspalveluun tai NetCenteriin. Tunnemme rahoituskanavat, autamme alkuun markkinoinnissa. Koulutusyhteistyöllämme pidät ammattitaitosi ajantasalla.

1.8.2006 NNC ok:n toiminnot siirtyivät Glocal Oy:lle

Nurmes NetCenter osuuskunta on 30.6.2006 tehdyllä sopimuksella siirtänyt palvelunsa ja tuotteensa jäsenyritykselleen, Glocal Oy:lle.

Järjestelyllä keskitetään resursseja ja tehostetaan niiden käyttöä. NNC osuuskunta on tähänkin saakka ostanut osan asiakkailleen tuotetuista palveluista Glocal Oy:ltä.

NNC osuuskunnan tukipalvelun ja myynnin yhteystiedot muuttuvat seuraavasti:

- Tukipalvelut; puh. (013) 480 410, sähköposti: glocal@glocal.fi
- Myynti; puh. (013) 6810 119, sähköposti: myynti@glocal.fi
- Osoite; Raatihuoneenkatu 26, 75500 NURMES
Lähetä kommentti