perjantaina, tammikuuta 11, 2008

Nokia takoo kovaa tulosta

Tietoviikko: Huhu kertoo: Nokian tulos on kova: "Nokian tuloksen huhutaan olevan kova, kertoo Reuters kaupanvälittäjien tietoihin nojaten. Matkapuhelinjätti paljastaa neljännen vuosineljänneksen lukunsa 24. tammikuuta.

Helge: Pääjohtaja Olli-Pekka Kallasvuolla on syytä tyytyväiseen ilmeeseen. Nokia lupaa hyvää tulosta. Talouslehdet ovat kehuneet Nokian johtajanvaihdosta. Kallasvuon nousu Nokian johtoon on tuonut lisää hyvää ja hynää laariin. Markkinaosuus on kasvanut. Nokia leventää kaulaa muihin. Apple iPhone on historiaa, ei siitäkään noussut haastajaa, mikä tiedettiin jo viime vuonna tähän aikaan. Prosentin markkinaosuudella ei ole suurta merkitystä. Apple saattoi avata polkuja Amerikan markkinoille, jotka hyödyttävä myös Nokiaa.

Erään meklarin mukaan huhu alkoi eilen iltapäivällä, ja sen mukaan Nokian viimeisen neljänneksen osakekohtainen tulos tulee olemaan 0,45 euroa. Edellisvuoden vastaavana aikana Nokia teki 0,32 euron osakekohtaisen tuloksen. Ericsson on tänään noussut Nokian siivellä. Nokia on Helsingissä parin prosentin ylämäessä.

Eräs toinen meklari kertoo myös huhuista, joiden mukaan Nokian tulos tulisi olemaan jonkin verran odotettua parempi. Samsung ja SonyEricsson kertovat tuloksistaan ensi viikolla."
Lähetä kommentti