keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

Rakennamme rokkivideoita

Onko tämä elokuvaa vai rokkia? En yritä antaa blogille uutta määritelmää. Mutta näin kaikki yritykset pitäisi nähdä. Läheltä ja täysillä. Yritykset, tuotteet ja palvelut on tuotava kosketusetäisyydelle. Blogia voi verrata elokuvaan. Elokuvan keinoin voimme tehdä konserttitaltiointia, joka rokkaa yhdessä muusikoiden, tekijöiden ja taiteilijoiden kanssa.


Kamera liikkuu musiikin mukana: myötäilee esiintyjiä, tekijöitä, heidän liikkeitään. Haluamme, että katsoja / lukija pääsee hyvin lähelle, melkein iholle: tässä mediassa ei ryppyjä piilotella.

Kirjoittaja esiintyy koomisena hahmona, joka yrittää lähes neuroottisesti toteuttaa visiotaan - kunhan vain impulsiiviset taiteilijat, toimijat, yrittäjät vain pysyisivät aisoissa, ja kunhan vain joku kertoisi hänelle, mikä on tämän illan soitto-, esitys- tai lanseerauslista.

Haluamme, että yleisö osallistuu, taputtaa, hyppii, pomppii, osoittaa tunteensa. Vanhan arkistomateriaalin hyödyntäminen saa lehdistön nauramaan. Ajatukset projektin kestosta ovat joskus huvittavia.

Miten mediaspektaakkeli synnytetään? Meidän ei tarvitse jättää ketään kylmäksi ja / tai lehdistöhuoneen ulkopuolelle, koska tilaa riittää. Tänne tuhannet toimittajat voivat vapaasti survoutua.

Vieressäni nyökkäilee yrittäjä itse: vitsaileva idealinko, jolta ajatus ei katkea, jolta aina tulee jotain uutta ja yllättävää.

On hieno taas olla täällä tapahtumien keskiössä. Olemme puuhanneet tätä projektia vuosia, ideat uudesta esitystyylistä ovat kyteneet pitkään.

Antakaa katseiden kääntyä. Ujot ja rohkeat piirteet päästetään esille. Emme halua tehdä dokumenttitaltiointia. Tästä tehdään elävää mediaa. Haluamme vetää teidät mukaan. Päästämme teidät lähelle "keikkakokemusta". Näette blogikanavilla, mitä yrittäminen on. Emme rakenna mielikuvia, haluamme kertoa, miten kaikki tapahtuu.

Ideana on maksimaalinen läpinäkyvyys. Mitä mieltä olette? Tämä on yritys kohti jotain uutta. Kirjoitamme tänään uuden sivun suunnitelman.

Lähetä kommentti