lauantaina, maaliskuuta 01, 2008

Mokkulat tekemässä komeaa läpimurtoa | Kauppalehti.fi

Mokkulat tekemässä komeaa läpimurtoa | Kauppalehti.fi: "Mokkulat tekemässä komeaa läpimurtoa

  • Torstai 28.02.2008 klo 10:58 Kauppalehti
  • Pekka Karhunen/KL
  • DNA:n toimitusjohtaja Riitta Tiuraniemi ja markkinointijohtaja Juha Rahko.

Tietoliikenneoperaattori DNA:n teettämän tutkimuksen mukaan sadattuhannet ovat ottamassa käyttöön liikkuvan laajakaistan. DNA puhuu tosin omassa asiassaan.

Helge: Otimme KK-Netissä käyttöön mokkuloita, jotka toivon mukaan toimivat mainiosti matkoilla.

Viidesosa suomalaisista on aikeissa ottaa liikkuvan laajakaistan käyttöönsä. Harkitsijoista lähes puolet aikoo hankkia palvelun vuoden sisällä.

- Näkemyksemme mukaan liikkuvan laajakaistan myynti nousee tänä vuonna kiinteän laajakaistan myynnin edelle. Arvioimme, että vuoden 2008 aikana suomalaiset hankkivat 200 000 liikkuvan laajakaistan liittymää. Teettämämme tutkimus tukee arviotamme, kertoo DNA Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Juha Rahko tiedotteessa.

Mobiilia laajakaistaa tai kansankielellä sanottuna mokkuloita myyvät ainakin DNA:n lisäksi Elisa ja TeliaSonera.

Helge: Kokemuksen karttuessa voimme kertoa kokemuksistamme. Nyt ne ovat vielä paketissa. Pitänee testata toimivuutta viikonlopun aikana.

Päivän Kauppalehteen haastateltu Elisa ja TeliaSonera vahvistavat, että mobiilin laajakaistan markkinat ovat kovassa vedossa.

- Volyymit ovat merkittävässä kasvussa. Kauppa lähti kunnolla liikkeelle viime syksynä lomien jälkeen, kertoi johtaja Timo Saxén..."
Lähetä kommentti