tiistaina, huhtikuuta 22, 2008

Vierityspalkki.fi

Näin Jaikussa mikroblogipostauksen vierityspalkista ja Koskisuomen päätöksestä lopettaa podcastaaminen. Harmi. Olen itse ajatellut, että podcasteja pitäisi olla enemmän. Lähden omassa erittäin harvalukuisessa ja haparoivassa tuotannossa siitä, ettei niitä tarvitse kuunnella (välttämättä), koska äänitän jutut itselleni. Silti ymmärrän Anttosta. Pottuilua on vaikea kestää, jos kiitosta ei tule ollenkaan.

Vierityspalkki.fi: "Kotimainen suomenkielinen podcast-tarjonta kutistui usealla ohjelmanimikkeellä kun Henrik Anttonen yllättäen eilen lopetti Koskisuomi - ohjelmaverkostonsa. Tekijä kertoo syyksi turhautumisen. Puheohjelmat eivät löytäneet yleisöjään ja rakentavan palautteen puute kävi lopulta ylivoimaiseksi.

Anttonen sanoo lopettavansa itse ohjelmanteon Koskisuomi - brändin alla, mutta tarjoaa tuotannollis-teknistä apua podcastaamisesta kiinnostuneille yksilöille ja yhteisöille. Ohjelmantekijänä häntä kuullaan vielä YLEn Pop Talk - ja Kansalaismediakatsaus - podcasteissa.

Anttonen kertoi Koskisuomen lopettamiseen johtaneista syistä maanantai-iltana suorassa lähetyksessä Striimi.net - kanavalla. Taltio 17-minuuttisesta ohjelmasta: http://koskisuomi.pp.fi/Loppu.mp3

Suomalaisia podcasteja listataan mm. Podcasthakemistossa"
Lähetä kommentti