perjantaina, toukokuuta 02, 2008

Novacall tarjoaa onnistuneita kontakteja

NovaCall tarjoaa yhteyskeskuspalveluita erilaisiin tarpeisiin, yrityksille ja yksityisille. Yritys käsittelee tuhansia yhteydenottoja päivittäin ihmiseltä ihmiselle, 24 tuntia vuorokaudessa. Tehtävänä on kaikissa tilanteissa saada aikaan onnistuneita kontakteja. Oy NovaCall Ab on osa Aditro-konsernia. Lisätietoja: http://www.novacall.fi ja http://www.aditro.fi

NOVACALL lupaa "Onnistuneita kontakteja". Tutustuin yritykseen muutama vuosi takaperin. Sillä on toimipiste mm. Lahdessa. Keskustelimme silloin Itä-Uudenmaasta. Poikkesin pikaisesti Aditronin sivuilla, mutta en ehtinyt muodostaa kuvaa uuden omistajan liiketoiminnasta. Palaan asiaan myöhemmin.


"Välitämme tuhansia kontakteja päivittäin ihmiseltä ihmiselle, 24 tuntia vuorokaudessa. Ovatpa kyseessä uudet asiakkaat, kanta-asiakkaat tai palautetta antavat asiakkaat, NOVACALLin tehtävä on kaikissa tilanteissa saada aikaan onnistuneita kontakteja", kerrotaan nettisivuilla.

Yhteyspalvelueritykset työllistävät paljon väkeä. Tutustuin useisiin toimijoihin vuosina 2004 - 2005. Call Centereitä on Kuhmossa, Puolangalla, Kajaanissa, Nurmeksessa, Lapinlahdella, Mikkelissä, Lahdessa, Pietarsaaressa, Oulussa jne. Niitä on nykyään eri puolilla Suomea. Ilmeisesti alla on meneillä konsolidoituminen: yksikön suurenevat. Asiakkaina ovat suuryritykset, vakuutusyhtiöt, media, pankit, laivayhtiöt, puhelinyhtiöt.

NOVACALL on yksi Suomen suurimmista contact center –palvelun tarjoajista. Pietarsaaressa päämajaa pitävä yritys tarjoaa yhteys- ja puhelinpalveluita erilaisiin tarpeisiin, yrityksille ja yksityisille. Resurssit ovat käytössä tilapäisesti, jatkuvasti tai erilaisten kampanjoiden yhteydessä.

Uutiset

Aditro, www.aditro.com, on hankkinut omistukseensa Oy NovaCall Ab:n.
Lehdistötiedote 14.6.2007

En ole keskustellut vuoden 2005 jälkeen. Mitä muuta on tapahtunut? Jäin miettimään UCC eli Unified Communication and Collaboration sovelluksia. Call Center kuuluu kohderyhmään. Palataan asiaan. Aditroa en vielä tunne.
Lähetä kommentti