sunnuntaina, toukokuuta 11, 2008

Tapahtuma.tv - Kaustinen - Kaustinen Folk Music Festival 12.-20.7.2008

Tapahtuma.tv - Kaustinen - Kaustinen Folk Music Festival 12.-20.7.2008: "Ne kesäyöt Tribuuttikonsertti Anki Lindqvistille 18.7. klo 21.00. Viime aikoina suomalaisten laulajalegendojen joukko on harventunut. Juice, Kirka, Anki ja Erkki Junkkarinen ovat poistuneet estradilta, mutta eivät ihmisten mielistä. Monipuolisena ja lahjakkaana laulajana tunnettua Anki Lindqvistiä muistellaan heinäkuun 18. Kaustisella järjestettävässä tribuuttikonsertissa, jonka esiintyjäkaartiin lukeutuvat mm. Jonna Tervomaa, Jippu, Johanna Kurkela ja Tarja Merivirta."

Kaustinen Folk Music Festival 12.-20.7.2008
Kaustinen

Pohjoismaiden suurimman kansanmusiikkifestivaalin maateemana on Meksiko ja maakuntateemana Kymi. Ohjelmassa on merkittäviä kaustislaisia ja muita kotimaisia produktioita, useita kansainvälisiä tanssiryhmiä, yhtyeitä ja maailmanmusiikin nimiä.

Kuuntelin äsken radiota ja kuulin tästä konsertista, joka on tarkoitus taltioida ja lähettää radiossa myöhemmin ilmoitettavana aikana. Palaan teemaan myöhemmin. Tarkastelen tapahtumaa Pelimannitalon näkökulmasta. Ohjelmassa on muitakin mielenkiintoisia yhteensattumia.

Kevätsiivous jatkuu...
Lähetä kommentti