"Ravintolan perustaminen vanhaan Petrellin palatsiin vaati sekä näkemystä, halua että rahaa. Kiinteistö kunnostettiin ja entisöitiin suurella pieteetillä ja rahaakin kului", kertoo Kauppalehti.
Tarkemmin elämyksen hintaa voi haarukoida vaikka kirjailija Joni Skiftesvikin kirjoittamassa Lesosen 50-vuotisjuhlakirjassa Kyllä Veikko voi (WSOY) "karkea yhteenlasku osoitti projektin maksaneen kiinteistön ja tontin hankintahinnan (1 miljoonaa euroa) lisäksi yli 13 miljoonaa euroa", kirjassa summataan
Keskitytään ruokaan
Ravintolatoimintaa johtaa Helsingin hotelli- ja ravintolamaailmasta kotiseuduilleen palannut ravintolatoimenjohtaja Kaisu Peuralahti ja keittiöpäällikkönä aloitti talvella ulkomaankierrokselta Suomeen palannut Tommi Tuhkanen.
Lähde: Kauppalehti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti