sunnuntaina, kesäkuuta 08, 2008

Pelkurista ei ole yrittäjäksi | Kauppalehti.fi

Pelkurista ei ole yrittäjäksi | Kauppalehti.fi: "Pelkurista ei ole yrittäjäksi. Lauantai 07.06.2008 klo 08:30 Kauppalehti Optio. Keskon johtoportaalta yksityisyrittäjäksi siirtynyt Minna Laakkonen ei ole katunut uranvaihtoa.

Kaihdatko riskejä? Oletko turvallisuushakuinen? Pitääkö palkan olla tilillä joka kuukausi? Jos vastasit myöntävästi, unohda yrittäjäksi ryhtyminen. Neuvon antaa Minna Laakkonen, tuore kauneudenhoitoalan yksityisyrittäjä.

Helge: Pienyrittäjältä vaaditaan usein laaja-alaisempaa osaamista kuin suuryrityksen johtamisessa, koska pienyrityksessä johtajan on osattava asioita laidasta laitaan.

Puoli vuotta sitten yksityisyrittäjäksi ryhtynyt Minna Laakkonen tykittää haastavilla kysymyksillä. Itse hän vastasi kysymykseen kieltävästi, sillä muuten uranvaihdos olisi jäänyt ikuiseksi haaveeksi."

Loikkaus viime syksynä 700 miljoonan euron liikevaihdon Kespron toimitusjohtajan pallilta kauneudenhoitoalalla toimivan Norris Cosmetics Oy:n omistajaksi oli harkittu teko, ei hetken päähänpisto. Silti työelämämuutos on tuntunut dramaattiselta. Onneksi ei sentään traumaattiselta.

Norris Cosmeticsin Laakkonen osti sen edelliseltä omistajalta, julkkiskaunottarelta Katriina Vuoristolta, joka työskenteli useita vuosia Joe Blascon kasvona ja keulakuvana Suomessa.

Helge: Nämä loikkaukset ovat mielenkiintoisia. Kaikki eivät viihdy korporaatiosotilaina Command-Control toimintaympäristöissä.Lähetä kommentti