perjantaina, joulukuuta 05, 2008

Sarasvuo kauppaa nyt uutta diiliä (Taloussanomat)

Sarasvuo lähtee muuttamaan pääomasijoitusta uudella toimintamallilla. Ideaa myydään amerikkalaisten mallien mukaisesti. Kysyntää varmasti riittää. Ehdokkaat kilpailutetaan, laitetaan jonoon ja tarkkaan syyniin.
  1. Uusi toimintamalli
  2. 200 000 euroa per yritys
  3. Yritykseltä likoon saman verran
  4. Nopealla valmennuksella tulosta
  5. "Happy with Honda" etenemistä
  6. Exit 1,5 - 3 vuodessa

Sarasvuo kauppaa nyt uutta diiliä (Taloussanomat): "Jari Sarasvuon luotsaama Trainers' House etsii parhaillaan yrityksiä, joiden rahoittamiseen se on valmis osallistumaan yhteensä kolmella miljoonalla eurolla. Yhtiö on nimennyt ohjelmansa New Dealiksi.

– Tulevat ajat vaativat taloudellista maanpuolustustyötä, Sarasvuo sanoo esittelyvideolla.

Trainers' House aikoo rahoittaa noin 15 kasvuhaluisen yrityksen kasvua eli jos summa jaettaisiin tasan, rahaa riittäisi 200 000 euroa per yritys. Yrityksen viestintä- ja markkinointijohtajan Minna Varajärven mukaan Trainers' House ei ole ryhtymässä pääomasijoittajaksi.

– Perinteinen pääomasijoittaja ei osallistu samalla tavalla liiketoimintaan kuin me. Käytännössä jaamme riskit yhdessä asiakkaan kanssa.

Rahoitettavien yritysten on itsensä osallistuttava samansuuruisella summalla rahoitukseen. Laina korkoineen peritään takaisin vasta, kun tavoitteet on saavutettu. Trainers' House osallistuu tavoitteiden laatimiseen ja sparraamiseen. Tavoitteisiin pyritään noin 1,5–3 vuodessa."

Ei kommentteja: