tiistaina, heinäkuuta 07, 2009

Microsoft: Palkataan nuoria ja naiiveja | Kauppalehti.fi

Innovaattorit, luovat, erilaiset, outojen polkujen tallaajat, uudistajat, visionäärit, toisin ajattelijat ovat nyt kysyttyjä. Onko niitä joukossamme?

Microsoft: Palkataan nuoria ja naiiveja | Kauppalehti.fi: "Ohjelmistojätti Microsoft kokeilee uudenlaisia keinoja, joilla pärjätä yhä pahenevassa ohjelmistoalan kilpailussa. Yhtiö palkkaa 'naiiveja henkilöitä'.

Microsoftin ajattelussa naiivius yhdistyy nuoruuteen.Microsoftin ohjelmistojen pääsuunnittelijan Ray Ozzien mukaan nuoret eivät ole kangistuneet vanhoihin kaavoihinsa.

Microsoftin hankkeesta uutisoineen verkkolehti eetimesin mukaan opiskelijat voivat olla jatkossa isossa roolissa, sillä he eivät tiedä, miten yhtiö on yrittänyt aikaisemmin ratkaista ongelmia.

- Opiskelijoilla on uusia ideoita ja etumatkaa uuden teknologian käytettävyyteen. Nuoret kertovat meille, mikä on mahdollista, Ozzie sanoo.

Naiivit ja 'viattomat' ihmiset ajattelevat Ozzien mielestä asioista ylipäätään ja ilmiselvästi erilaisella tavalla. Se antaa heille mahdollisuuden tehdä asioita toisin kuin kaavoihinsa kangistuneet vanhemmat ihmiset."
Lähetä kommentti