torstaina, maaliskuuta 11, 2010

Point Estonia lähetti kilpailuviestin ja tartun siihen

maaliskuu11_2010 036 Arvoisa blogaaja! Onko Sinulla tai jollakulla tuttavallasi liiketoimintaa Virossa? Vai etsitkö mahdollisuuksia vähentää mainos- ja tuotantokustannuksia tinkimättä laadusta? Ehkä blogisi lukijat ovat kiinnostuneita liiketoiminnan käynnistämisestä ja markkinoinnista Virossa?

Helge: sain tänään tällaiseen kirjeen.

Lähetämme tämän kirjeen 20 valikoidulle suomalaiselle blogiaajalle, joiden toivomme olevan kiinnostuneita suomalais-virolaisesta markkinointiyhteistyöstä ja kirjoittavan siitä blogissaan.
Viron ja Baltian markkinoista kiinnostuneiden yritysten kannattaa kääntyä Point Estonian puoleen. Point Estonia auttaa yrityksiä saavuttamaan asettamansa tarjoten korkealaatuista markkinointipalvelua virolaisella hintatasolla.

Helge: palkintomatka tarjolla. Viikko aikaa kunnostautua.

Toivomme Sinun omalta osaltasi edistävän Viron ja Suomen taloussuhteita kirjoittamalla blogissasi Point Estonia-organisaatiosta. 19.3.2010 arvomme kaikkien siihen mennessä bloganneiden kesken palkintomatkan Tallinnan.

Helge: Mikä ettei.

Palkintoon kuuluu edestakainen laivamatka ja yöpyminen hotelli Olümpiassa. Kaikille siihen mennessä bloganneile on Tallinn Blogfest 2010 tapahtuman sisäänpääsy ilmainen.
Varmistaaksesi osallistumisen arvontaan pyydämme Sinua vastaamaan tähän kirjeeseen ja ilmoittamaan blogipostituksesi URL:n.

Helge: Minä ilmoitan.

Jos päätät auttaa meitä kirjoittamalla blogissasi Point Estoniasta, olisi läpinäkyvyyden nimissä suositeltavaa mainita osallistumisestasi Tallinn Blogfest 2010 -matkan arvontaan.
Point Estonian neljällä jäsenorganisaatiolla on laaja kokemus yhteistyöstä suomalaisten yhtiöiden kanssa ja tarjottavanaan monipuolisia palveluita, mukaan lukien:

  • Verkkomarkkinointi
  • Viestintä (PR)
  • Mainonta ja suunnittelu
  • Mediaviestinnän suunnittelu
Autamme mielellämme liiketoimintanne tavoitteiden saavuttamisessa tarjoten korkeaa laatua ja liiketoiminnan etiikkaa virolaisella hintatasolla.
Lisätietoja löydät verkkosivuiltamme www.pointestonia.ee ja esittelyvideosta. Voit myös ottaa yhteyttä Point Estonian kumppaneihin, jotka mielellään vastaavat mahdollisiin kysymyksiisi: Blogikuulumisiin!
Point Estonia tiimi
www.pointestonia.ee
point@pointestonia.ee
Osoitelähde: Soliditet-yritysrekisteri, Kumpulantie 3, 00520 Helsinki.

 

Helge: Avoimesti minä aiheesta kirjoitan. Pitää tonkia taustoja.

Lähetä kommentti