perjantaina, toukokuuta 14, 2010

Miten tulin valituksi Tallinn BlogFest 2010 puhujaksi?

larkoorg

Näin tämä blogosfääri toimii. Opin tuntemaan Marko Larkovirran 9.5.2010 ja tunnusomaista on, että emme ole koskaan aikaisemmin tavanneet. Hänen blogista löysin myös Vabariigi Presiden hr T.H. Ilves videopuheenvuoron. Ilves on taitava puhuja ja hän puhuu erinomaista englantia. Presidentti on asunut ja opiskellut Amerikassa. Postituksen alalaidasta löytyvät Marko Larkovirran yhteystiedot. Hän kirjoittaa eestin, suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Toivottavasti tapaan Larkovirran Tallinnassa 25.5.2010.  Kiitos hänelle kivasta luonnehdinnasta.  Näinhän tämä avoin innovointi pelittää: You scratch me and I scratch You! Hyvää päivän jatkoa sinulle Marko!

Tervehdys, Helge!

Tunnustan olevani syyllinen siihen, että esiinnyt Tallinn Blogfest 2010 -tapahtumassa. Minua nimittäin pyydettiin laatimaan lista suomalaisista blogijoista, joille PointEstonia voisi lähettää postia. Olit listallani korkealla kohdalla.

Bongasin asiaa koskevan blogipostituksesi, joka oli mielestäni erittäin viisaasti laadittu. Läpinäkyvyys toteutui 100 % ja samalla ilmaisit oman mielipiteesi. Sehän oli, että olet avoin ehdotuksille. Et kuitenkaan sitonut itseäsi mihinkään. Juuri noin pitääkin tehdä!
En tiedä, onko muita postituksia listallani olleilta ilmestynyt eli voititko arpajaiset vai oletko itseoikeutettu voittaja. Seikka, että käytät Blogfestilla puheenvuoron, viittaa siihen, että ystäväni Robin Gurny on haistanut Sinulla olevan relevanttia sanottavaa. Tässä hän ei erehdy.

Kirjoitin tämän kirjeen, koska mielestäni on reilua, että kaikki asianosaiset tietävät kaikki asioihin vaikuttavat seikat. Kutsuttakoon sitä vaikkapa läpinäkyvyydeksi. Se on yksi sosiaalisen median kulmakivistä.

Toivotan Sinulle miellyttävää matkaa Tallinnaan. Jos suinkin pääsen, tulen kuuntelemaan Sinua ja toisia esiintyjiä.
Tervehtien
--
Larko
---
Markus Larkovirta
http://www.larko.org
onularko at gmail.com
Google Wave: onularko@googlewave.com
Twitter: http://www.twitter.com/unclelarko
Facebook: http://www.facebook.com/unclelarko
Qaiku: http://www.qaiku.com/home/unclelarko/
Skype: unclelarko

Lähetä kommentti