perjantaina, elokuuta 20, 2010

Ruki Vverh! Venäjä on Hollanti

august18_2010 113

Ruki Vverh! Venäjä on Hollannin kokoinen, sanoo valtionvarainministeri Jyrki Katainen. Venäjä, Venäjä, Venäjä, jankutti puolustusministerimme. Entinen ulkoministeri vertaa Venäjää Espanjaan. Asiantuntijan mielestä Venäjän kansantalous on Ison Britannian kokoinen. Ulkopolitiikan tikanheitto osuu kohtuullisen hyvin kohteeseensa.

Kokoomuslaiset etsivät oikotietä Natoon. Perussuomalaisten herravihan vastavoimaksi kelpaa ryssällä pelottelu. Vallan kammareihin ei päästä ilman riskinottoa.

Putinin puutullit ja viime aikojen elintarvikevientikiellot, rekkajonot Vaalimaalla, sekä kaikki Venäjään liittyvä kaivetaan vanhoista arkistoista. Suomessa on kohta vaalit ja siihen mennessä puolueemme joutuvat profiloimaan itsensä uskottaviksi äänestäjien silmissä.

Venäjään ei voi luotta, eihän? Venäjään pitää suhtautua pelon sekaisin tuntein, eikö niin? Natoon on mentävä ennen kuin itäinen karhu raapaisee käpälällään Suomi-neidon herkkää hipiää. Olemme hukassa, jos naapuri kasvu vauhdittuu öljyn ja energian hinnan nousun myötä.

Energia-asioissa olemme viimeisellä rannalla, ydinvoimaloiden vetoapu auttaa meitä vasta kymmenen vuoden kuluttua. Siihen mennessä Suomi ankkuroidaan läntisen Euroopan struktuureihin. Afganistanissa olemme eka kertaa Naton apupoikina ja hävettää, kun sotilaamme eivät voi ampua talibaneja estottomasti rynnäreillään. Ruotsalaisillakin on paremmat oikeudet.

Vain ja ainoastaan Nato, Nato ja Nato voi pelastaa meidät. Nyt tarvitaan uhoa ja uskottavuuden tuhoa, koska oikeistolaisen työväenpuolueen uskottavuus on trendinä laskusuunnassa. Pääministeriksi on hirveä hinku. Kekkonen käytti neukkukorttia toistuvasti. Kokoomus harjoittelee natoestetiikalla. Saas nähdä, miten äijien käy!

Lähetä kommentti