maanantaina, syyskuuta 06, 2010

N8 Venäjä Blogit

Nokia-N8-official

N8 tulee kauppoihin kahden päivän kuluttua eli 8.9.10 ja sen jälkeen kuulemme kommentteja Symbianin tulevaisuudesta.

Venäläinen blogaaja runttasi N8 testiversion muutama kuukausi takaperin ja Nokia joutui aikaistamaan ulostuloaan.

OPK:n potkuista puhuminen on menneen kesän myrskypilveä ja jos N8 myy hyvin, silloin media jaksanee odottaa ensimmäistä MeeGo-luuria vuoden verran.

Kävin viikko takaperin DNA-myymälässä hypistelemässä uusia puhelimia ja läksin kaupasta mietteliäänä. Jaksanko innostua uudistusten perässä juoksemisesta? Saisinko jotain uutta irti hiukan paremmasta älyluurista?

Eivät ne lähetä tekstareita tai sähköposteja, soita puheluita, näppäile kuvia, ota videokuvia ilman omaa panostani. Onkohan mobiililaitteiden suuri harppaus jo nähty?

Kiinan kulttuurivallankumous tuotti runsaasti seinäkirjoituksia, mutta muutaman vuoden kuluttua Mao tajusi laittaneensa liikkeelle tuhoavan voiman, josta ei ollut suurta hyötyä; päinvastoin.

Kännyköillä on yhä hyötyarvoa, mutta uudella luurilla rehvastelu tuskin nostattaa kaveri- ja naapurikateutta. Uskon, että Applenkin tulevat julkistukset tulevat saamaan maallisemman vastaanoton.

iPhone tuotiin markkinoille kesällä 2007. Toivotan Nokialle menestyksellistä syksyä. Onko tuutissa tarjolla jotain uutta joulumyyntiin?

Lähetä kommentti