tiistaina, lokakuuta 19, 2010

Nokian N8 saa kehuja maailmalta

kommunikoi

Istun tietokoneen ääressä ja luen viimeisimpiä uutisia Nokian N8 uutuudesta. Brittiläinen talouslehti Financial Times mielestä  N8 on “vaikuttava kokemus”. Sisäänrakennettu 12 megapikselin kamera saa kehuja. Symbian^3 jakaa yhä mielipiteitä: käyttäjäkokemus ei nouse iPhonen tasolle.

Suomessa N8 on verkkokauppa.com mukaan myydyin puhelin 30 viime päivän aikana.

Onnistuuko Nokia N8:lla palauttamaan mielikuvajohtajuuden kalliimmissa, jää vielä nähtäväksi. Nokian asema USA:ssa on tiettävästi vielä testaamatta.

Tarjolla olevien sovellusten määrässä Nokia on yhä altavastaajana. Applen App Storella on huikea etumatka.

Meegon tuloa odotetaan kuin kuuta taivaalta, mutta sen suurenmoisuuteen pääsemme tutustumaan vasta vuoden 2011 puolella.

Nokia julkaisee osavuosituloksensa kahden päivän kuluttua, tulevana torstaina. Applen tulos ylitti ennakko-odotukset, mutta osakkeen arvo laski: iPad myynti ei ole sujunut optimistisimpien toiveiden mukaisesti.

Apple ei ole lyömätön. Nokia tekee paluuta. Google on Androidillaan mukana kilpailussa ja Microsoftkin tavoittelee mobiilimaailman kuuta taivaalta. Nokia on suurin, Apple tekee eniten rahaa, Googlen Android on kovassa kasvussa. Pelitilanne muuttuu tasaisemmaksi. Nokia tekee paluuta. Hyvä niin.

Ei kommentteja: