keskiviikkona, joulukuuta 01, 2010

Euroopan taloushallinnon tueksi ulkopuolista elämää

241020094409 EUROOPPA Taloushallinnon virkailijat aikovat pitää lehdistötilaisuuden, jossa kerrotaan uudesta, EU:n ulkopuolisen talouselämän etsintään liittyvästä löydöksestä.

Innostuksen syyksi arvioidaan uutista, jonka mukaan Nasa on kaiketi löytänyt avaruudesta merkkejä elämästä.

EMU-byrokraatit eivät ole vielä kertoneet löydöksestä tarkemmin, mutta huhuiltu kutsu lehdistötilaisuuteen herätti arvailuja siitä, onko EU löytänyt todisteita toimivasta talouselämästä ulkoavaruudessa. Toiveet euron pelastamiseksi ovat vihdoinkin myötätuulessa. Dominoteorian mukaan kaatumisvaarassa ovat vuoronperään, jos uusia konsteja ja utopioita ei keksitä:

  1. Kreikka
  2. Irlanti
  3. Portugali
  4. Espanja
  5. Italia
  6. Ranska

Hännänhuippuna odottavat Saksan ja Britannian pankit. Suomella tulee kiire velkaantua pikavippimarkkinoilla, että ehtii avustusjonoon ajoissa. Mistä niitä senttejä oikein tulee, jos mallioppilas asettuu jonon häntäpäähän?

Pitäisikö Kiinaan lähettää hyvän sään aikana tarjouspyyntö koko pesästä? Yuanin arvonnousu antaa eväät käteiskaupan tekemiseen.

- Yrittäjiä pidetään kaikkivoivina robotteina, jotka kestävät mitä tahansa, mutta totuus on toinen, Metsä-Ketelä kertoo Kauppalehdessä.

Samaa ei voi sanoa Euroopan pankkiireista. Kun heiltä katoaa muutama kymmenen miljardia Kankkulan kaivoon, EU:n hallitukset rientävät apuun.

Lähetä kommentti