perjantaina, tammikuuta 28, 2011

Kokovartalopolitikointia pääministeritasolla

28012011350

Keskon pääjohtaja astui feministimiinaan ja pakotti minut pohtimaan suhdettani politiikkaan ja julkisuuteen uudelta pohjalta. Olen kommentoinut Jutta Urpilaisen jakkupukua ja kampausta. Taksimiehen mukaan Jutta on kuuma pakkaus. Presidentti haloskan lippis ja käsilaukut ovat innoittaneet lukuisiin kommentteihin johtavilta tyylikonsulteilta. Tästä kaikesta on pakko päästä eroon.

Tärkeintä ei ole, mitä muijilla on hameen alla tai äijillä housuissaan. Pääministerin valinnassa keskittyisin nimenomaan siihen, mitä kampauksen alla hyrrittää; ettei tyhjyyttään humisevaa autiomaata.

Visioin mielessäni sopivuuden rajoihin asettuvan transgender-pääministeri-ehdokkaan, jolla on Facebook-karismaa ja mahdollisuus voitokkaaseen kampanjointiin ilman kehittyvien maakuntien vaalirahoitusta.

PS: Ilkka Kanerva joutuu tuomiolla lahjusten vastaanottamisesta  ja vetäytynee salaisten puutarhojen hoitajaksi. Kadun aurinkoista laitaa kulkeva Päivi Räsäsen uudelleenvalinta sai potkua anti-seksistisistä kannanotoista telkkarin homoillassa. Vaalit ovat vajaan kolmen kuukauden kuluttua ja nyt on aika tarttua liehuviin liekinheittimiin.

Lähetä kommentti