keskiviikkona, tammikuuta 05, 2011

Sakkoja asiakkaan nännin imemisestä

september16_2010 064Joku lääkäri innostui testaamaan potilaansa nännien toimintaa ja imeskeli niitä osana diagnoosia tai harkittua terapia; sai toimintatutkimuksestaan sakkorangaistuksen sekä runsaasti palstatilaa keltaisissa lehdistössä.

Missä muissa ammateissa ryntäitten tarkempaa oraalinen tutkiminen olisi mahdollista sakotta ja vaivatta?

Uusi vuosi ja uudet kujeet, onko Kauppalehden blogaajilla harkittuja vastauksia vakavaan kysymykseen?

Hyvää uutta vuotta kaikille ja eihän sitten kiihkoilla ja uhkailla pääministereitä ja valtionvarainministereitä. Eduskunnan räjäyttämisestä ei poliisimestari Paateron mukaan saa nettiin kirjoittaa. Ymmärtääkseni eduskunnan lisäosan rakentajat tekevät maanalaisia räjäytyksiä ja lähinaapureiden taulut tipahtavat seiniltä ja porsliinit hajoavat tyylittömissä kaapeissa.

Eletään taas vuosi siivosti ja toivotaan, että kansa jättää eduskunnan valitsematta, jolloin uhkaajille ei jää kohdetta. Niinistö siirretään puhemiehen paikalta Suomen Pankkiin, presidentin virka lakkautetaan. Tehdään Suomesta poliisivaltio. Sen olemme ansainneet. Blogaajat pannaan linnaan ja jokaiselle lahjoitetaan kosmoskynä ja ruutuvihko.

Onko muita uuden vuoden toiveita tai toivotuksia? Nämä minulla tulivat tänä aamuna mieleen ja odotan hetkeä, jolloin “piiska” ajaa pihaan.

Lähetä kommentti