tiistaina, helmikuuta 22, 2011

Pääministeri Mari Kiviniemi haluaa hyssytellä Nokia-ahdinkoa

august31_2010 023 Pääministeri Mari Kiviniemen mielestä nokialaisten ahdingolla ei saa tehdä politiikkaa. Hän suosittelee malttia ja anelee muilta poliitikoilta “turpa tukkoon” Lex Nokia-asennetta. Nokia on tunnetusti Kepun valtapiiriin kuulunut yritys. Esko Aho istuu visusti Nokian johdossa kännykkäisi-taidoillaan. Jorma Ollilalla on kepulaiset juuret. Eihän siinä mitään pahaa ole.

Jyrki Katainen ilmaisi oitis, että Nokiasta saa puhua, jos mieli tekee. Etelän metia ei ole tänään tuottanut isoja otsikoita Nokiasta.

HILJAA hyvää tekee politikointi on maan tapa. Rikosepäilyistä vapautunut Matti Vanhanen (nuorisosäätiö rikos vanhentunut) pääsi tänään pannasta ja voi keskittyä perheyrittäjyyden johtamiseen ja kehittämiseen. Mitä tähän sanoo Wikileaks “So What” Lipponen, joka ennusti 10 000 työpaikan menetystä? Urpilainen on ollut aiheesta hiljaa.

Stephen Elop kierteli eilen maakuntia ja “maksimaalisen avoimuuden” tuloksena oli tuppisuiden ilmaantuminen TV-kameroiden eteen. Suomi on suossa, valtio velkaantuu ja ratkaisuksi ehdotetaan vaikenemista.

Papit lupaavat henkiseen ahdinkoon joutuneille spirituaalista tukea. Meneeköhän tämä nyt ihan piirustusten mukaisesti? Missä ovat kriisihallinnon psykologit ja asiantuntijat? Pitääkö Nokian ongelmavyyhti rankata uutisankaksi?

Tshemppiä!

Lähetä kommentti