torstaina, helmikuuta 24, 2011

Vaihtaisinko E71 Nokian E7?

e7b

Poikkesin Gigantissa hipelöimässä Nokian E7 ja harkitsen viimeisen Symbian-kommunikaattorin hankkimista neljästä syystä: näppäimistä, kamera, video ja riittävän iso näyttö.  Kauppalehdessäkin oli aiheesta artikkeli, mutta minulla ei tule paperilehteä.

Vaihtoehtona on Applen iPhone 4, mutta siinä ei ole näppäimistöä. Tai Samsung Android? Symbianin poistuminen markkinoilta ei mieltäni paina, koska odotan mielenkiinnolla Nokian Microsoft puhelimien tuloa parin vuoden kuluttua. En ole vielä kokonaan heittänyt uskoani yhteenliittymän läpimurtoon.

Onko kukaan KL-blogaajista käyttänyt E7 ja miltä se tuntuu? Olen tyytyväinen E71 nimenomaan näppäimistö takia ja olen oppinut käyttämään laitetta vuosien valikkoharjoittelujen jälkeen.

Haluan vielä uskoa OVI-kehitykseen. Nokian laitetta käyttämällä motivoidun seuraamaan kännyjättimme menestystä, joka ei ole viime vuosina ollut häävi.  Joku koiranleuka lupasi tankata Nokiaa heti, kun se menee alle 4 euroa per osake. Viitoseen alkavalle luvulle ei ole enää pitkää matkaa. Nostetta ei juurikaan ole tälle vuodelle tiedossa, joten syksyllä madonluvut ovat mahdollisia.

4 kommenttia:

Timo Kantola kirjoitti...

Näpelöin eilen työkaverillani testissä olevaa E7 puhelinta. Vaikutti hyvältä. Testaaja oli hyvin tyytyväinen ja näppistuntumakin on mainio. E71 on hyvä puhelin, parempi kuin E72. Symbianille on tulossa uusi UI, eli kyllä sitä vieläkin viilataan.

Timo Kantola kirjoitti...

Näpelöin eilen työkaverillani testissä olevaa E7 puhelinta. Vaikutti hyvältä. Testaaja oli hyvin tyytyväinen ja näppistuntumakin on mainio. E71 on hyvä puhelin, parempi kuin E72. Symbianille on tulossa uusi UI, eli kyllä sitä vieläkin viilataan.

Ilkka Pirttimaa kirjoitti...

Perhepiirissä on pari iPhone 3GS:ää, Nokia E7 ja Samsungin WP7-luuri. Näistä E7 on huonoin: Buginen, kaatuilee, puheluihin ei voi välillä vastata. Sen kanssa tulee juuri ja juuri toimeen. Yksi päivitys on jo ajettu, mutta se ei vähentänyt ongelmia.
Arvelen, että osa ongelmista johtuu puhelimeen asennetusta smartmailista. E7:aa edeltävä E71 oli paras N-puhelimeni, harmi että se hajosi.

Helge Keitel kirjoitti...

Timo ja Ilkka, kiitos kommenteistanne. Olin aikeessa soittaa sinulle Ilkka ja kysellä E7 hyvät pahat ja rumat.

Pitääkö vielä tyytyä E71, joka on kätevä näppäilylaite. Minun E71 toimii vielä hyvin ja toivoisin hiukan parempaa kameraa.

Ajattelin E7 qwerty ja kameraominaisuuksien takia, mutta taidan vielä odotella. Mitä ANNA update mahtaa tuoda E7?

Onko iPhone lopulta se vaihtoehto, johon kannattaa siirtyä ja luopua qwerty toiveesta?

Ehkä iPhonelle kirjoittaisin vähemmän ja tuottaisin Audiboo ja videojuttuja.

Olen hiukan tyhjän päällä. Kaupoissa myyjiltä ei saa tukea: he eivät tajua käyttötarkoituksiani.