sunnuntaina, toukokuuta 01, 2011

Suhdannesahuri näkee neekereitä ja pommareita

november_2010 029

Etelän medialla on uutta ihmeteltävää, kun maakunnista tulee eduskuntaan oudoista asioista suorasanaisesti paukuttavia kansanedustajia. Poliittisesti epäkorrekti viitasaarelainen yrittäjä puhui maahanmuuttajista peruskoulun oppikirjojen oppeja noudattaen.

Sivistyneet hesalaiset ovat hesarin haastatteluvideota katsoessaan tai iltapäivälehtiä lukiessaan tukehtua latteensa: kansanedustaja-sahuri puhuu epäkunnioittavasti neekereistä, pommittajista ja minareeteista määkivistä papeista.

Persujen Timo Soini joutuu oitis nuhtelemaan Teuvo Hakkaraista kielenkäytöstään, mutta aika näyttää, muuttaako Hakkarainen tapojaan.

Loukkaavasta ja ivaavasta ilmaisusta moititun sahurin EU-tukiaiset, yrityslainojen takaukset ja useat tulipalot saivat oitis palstatilaa iltapäivälehdissä.

Kuria ja järjestystä vaativat joutuvat myös itse kurituksen kohteiksi.

Etelän median arvoliberaalit ja maahanmuuttokriittiset kansanedustajat tulevat alleviivaamaan vastakkainasettelun olemassaoloa lukuisia kertoja. Molemmat tarvitsevat toisiaan: vastakkainasettelu tuottaa myyviä otsikoita ja outoja elämäntapoja vierastavat saavat vastaavasti mielipiteensä julkisuuteen ilman mainostoimistojen ja PR-osaajien apua.

Uusi eduskunta järjestäytyi ennen vappua, “mutta missä oli Niinistö?” Miksi gallup-kuningas välttelee julkisuutta? Miettiikö Sauli uutta slogania "vastakkainasettelun poistumisen"  tilalle? Näin uskon.

Lähetä kommentti