maanantaina, heinäkuuta 11, 2011

News Of The World: Italia hakkeroitu

july25_2010 027 Mätäkuun journalistisena metodina on Lontoosta omittu ministereiden ja pankkiireiden puhelinvastaajien salakuuntelu ja viestien tyhjentäminen vastaajista, jotta tilalle mahtuisi uusia huonoja uutisia.

Valtionvarainministeri Jutta Urpilainen lähtee tänään Brysseliin valtionvarainministereiden kokoukseen. TV-moguli Berluskonilla on hankkimiemme tietojen mukaan uutta kerrottavaa Jutalle ja muille rahakirstujen valvojille. Kesähelteiden takia Italian talous on kuralla ja velkaa on riittävästi vaikka muille jakaa.

Pankkipiireistä saamani tiedon mukaan Silvio Berlusconi on valmis perumaan kymmenen vuoden takaisen väitteen suomalaisen ruoan huonoudesta oitis, kun uusi valtionvarainministerimme lupaa kirjoittaa nimensä katteettomaan shekkiin, jolla Italian velat kuitataan kertaheitoilla veronmaksajien maksettavaksi, ettei vuositolkulla tarvitse tiedotusvälineissä rummuttaa Italian huonosta hallinnosta Kreikan tavoin.

Itse olen tykönäni miettinyt, että Kreikan, Italian, Portugalin ja Espanjan kannattaisi siirtyä tuota pikaa sotilashallintoon osana pitkän tähtäyksen strategiaa EU:n pelastamiseksi.  Suojelusenkeleitä tarvitaan: kohta rytisee. Yli vaikean virran mennään Six-pack-hallinnon viisaassa ohjauksessa.

Lähetä kommentti