torstaina, elokuuta 25, 2011

Cisco Expo 2011 - Helsingin Messukeskus 13. syyskuuta 2011

Tervetuloa! Tilaisuus on kutsun saaneille vieraillemme maksuton.
Laitathan siis kutsun eteenpäin kollegoillesi, joille päivä on mielestäsi ajankohtainen ja hyödyllinen. Cisco Expo 2011 - Helsingin Messukeskus

Hyvä asiakkaamme ja vieraamme

Olet tervetullut Cisco Expo 2011 –teknologiakonferenssiin saamaan ensikäden tietoa uusimmista innovaatioistamme sekä Ciscolta että kumppaneiltamme. Cisco Expo 2011 -teknologiakonferenssi on tapahtuma, missä lähes tuhat teknologian ja liiketoiminnan ammattilaista tapaavat toisiaan, hakevat tietoa alan uusimmista teknologioista, ratkaisuista, trendeistä ja visioista.

Tapahtuma järjestetään Suomessa nyt kolmatta kertaa. Päivän aikana saat painavan läpileikkauksen tarjolla olevista kollaboraatio-, datakeskus- ja tietoverkkoratkaisuista, mukaan lukien palveluntarjoajat ja seuraavan sukupolven IP verkot.

Helge: Olen ilmoittautunut tilaisuuteen tälläkin kertaa.

Tapahtuman pääteemana on Innovaatio. Jatkuva innovaatio on avain menestykseen. Innovaatio on kilpailukyvyn alusta. Innovaatiot luovat uusia toimintatapoja. Innovaatio on yhteistyötä. Uudet teknologiaratkaisut tukevat innovaatiota ja innovaatiot lisäävät tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

Helge: Ciscon tilaisuudet ovat olleet antoisia.

Miksi osallistua Cisco Expoon?
• Keynote-puheenvuorot - näkemyksiä ja visioita
• Rinnakkaispuheenvuorot - case -esityksiä ja ratkaisuja
• Näyttely, demot ja hands-on Labra - tietoa, kokemuksia ja tapaamisia
• Mahdollisuus tavata asiantuntijat - ensikäden tietoa uusista teknologioista
• Mahdollisuus tavata kollegat - kokemusten ja kuulumisten vaihtoa

Cisco Expo 2011 -verkkosivut on avattu - tutustu ohjelmaan ja suunnittele päiväsi!

Ohjelma täydentyy vielä tapahtumaa kohden mennessä.
Keynote puheenvuoroissa kuulet Ciscon sekä tapahtuman pääyhteistyökumppanien visioita ja näkemykset sekä vierailevien puhujien näkemyksiä tulevaisuudesta - aina 40 vuotta eteenpäin!

Esa Korvenmaa
toimitusjohtaja
Cisco
Esko Aho
Executive VP
Nokia
Markku Wilenius
Tulevaisuuden tutkimuskeskus
Professori, Turun Yliopisto

Ari Tella
liiketoiminnan kehitysjohtaja
Intel
Kaijus Asteljoki
johtaja
kollaboraatioliiketoiminta
Atea
Antti Mäkinen
vSpecialist
EMC, EMEA

Rinnakkaispuheenvuoroissa kuulet Ciscon ja kumppaniemme esittämiä case-puheenvuoroja ja ratkaisuja. Rinnakkaispuheenvuorot jakaantuvat kuuteen teemaan - Collaboration, Data Center / Virtualization, Borderless Network, Tietoturva, SP&Media ja Cisco Services. Valitse omasi ja päivitä tietosi!

Astu Ciscon arkkitehtuurimaailmaan - Expo Experience! Olemme sijoittaneet kumppanimme näyttelyaluelle siten, että sinun on vieraanamme helppo löytää etsimäsi ja keskustella Ciscon ja kumppaniemme asiantuntijoiden kanssa. Violetilta alueelta löydät kollaboraatio- ja videokumppanit, oranssilta verkkoarkkitehtuuriin sekä tietoturvaan ja siniseltä datakeskuksiin ja virtualisointiin erikoistuneet kumppanimme.

Majoitus Cisco Expo 2011 -tapahtuman aikana
Olemme sopineet Holiday Inn Helsinki hotellin kanssa Cisco Expo 2011 -tapahtumaan osallistuville mahdollisuuden varata hotellihuone erikoishintaan. Kerro siis huonevarausta tehdessäsi, että olet tulossa vieraaksemme. Katso lisätietoa majoituksesta: Cisco Expo 2011/Majoitus.

Cisco Expo 2011
Cisco Expo Helsinki 2011 -teknologiakonferenssi pidetään Helsingin Messukeskuksessa, Talvipuutarhassa. Lisätietoa tapahtumasta ja rekisteröityminen: Cisco Expo 2011 – Helsinki

Helge: Mielenkiintoisia aiheita!

Uskomme, että päivä on sinulle arvokas ja tiedon täyteinen. Let's Innovate Together!


Tervetuloa!
Esa Korvenmaa
toimitusjohtaja
Cisco

Lähetä kommentti