maanantaina, elokuuta 15, 2011

Kapeaharteinen kepulaisehdokas vedetään presidenttipeliin

august15_2011 100Tarja Halonen toivoi heti Lipposen heräämisen jälkeen naisehdokkaita presidenttipeliin. Kepulaiset eivät ole riveistään löytäneet houkuttelevaa naista, mutta puoluesihteeri Laatikainen heitti Nokian ja Shellin hallituksen puheenjohtajan ehdolle presidenttipeliin.

Kännyjätin hallituksen puheenjohtajuus päättyy vuonna 2012 ja kansakunnan kaapin päällä tarjolla oleva puolivallaton presidentinvirka on syöttinä hänelle ja monelle muulle, ettei eläkepäivillä joudu edesmenneen Hurstin soppajonoon.

Nokialla ei mene hyvin. Suomen valtion lainareittaus on vielä korkeinta luokkaa. Brändityöryhmän puheenjohtaja piti aikoinaan imagostaan hyvää huolta ja ilmeisesti tämä pohjoinen kansakunta saadaan kepulaisvetoisena uuteen nousuun luomuruoalla ja keskinkertaisilla innovaatioilla.

Tarjolla on äijävoimaa: Paavo, Paavo, Sauli, Jorma ja vihreitten Pekka. Jorma ja Pekka joutuvat tässä sakissa edustamaan naiskiintiötä. Hiukan minua epäilyttää Saulin pyrky kansanrunoilijaksi ja kulttuurivaikuttajaksi. Mutta olkoon menneeksi, jos joku näistä saa käppyrät uuteen nousuun.

Tulevassa kisassa imagokonsultit saattavat jäädä näppejä nuolemaan.

Ei kommentteja: