lauantaina, syyskuuta 17, 2011

Junttihumppaa moniarvoisten demokraattien hanurista

haidare

PS-Finnit (peeäss-suomalaiset = peeassfinns in English) joutuvat keksimään uusia aisan yli potkijoita, jos haluavat säilyttää mediaseksikkyytensä läpi vaalikauden. Hommafoorumin mestarin vaientaminen ja suhdannesahurin vieroittaminen ehtoollisviineistä johtaa kohta siihen, ettei peeasseja erota meistä suomenruotsalaisista muu kuin taloudellinen eriarvoisuus.

Tutkimusten mukaan peeassien (PS) riveissä on oletettua enemmän hyvin toimeentulevia. Hurrien “pappa betalar” on myytti, jonka tueksi tarvittaisiin lisää ökyrikkaita.

Yksi Björn Wahlroos ei kesää tee.

Taikauskoinen käsitys siitä, että vierasmaalaiset ovat Suomen menestymättömyyteen syypää, ei pidä paikkansa. Ongelman ytimessä (siellä missä EU) ei myöskään ole ent. ope Jutta Urpilainen, joka kampauksestaan ja kaula-aukostaan huolimatta ei saa kreikkalaisilta vakuuksia, jollei osallistu tämän viikon lottoarvontaan VM:n varoilla.

Peeassien panssarivaunustrategialla höystetty demokratia voisi tietenkin muuttaa käsitystämme, jos mielenosoittajat eivät kestä kovapanosammuntaa.

“Siellä missä EU, siellä ongelma”, opettaa puheenjohtaja Timo Soini. Tohtoriblogaaja Halla-ahon mielestä demarit ja monikulttuurisuus on kaiken pahan alku ja juuri. Eri mieltä on entinen YLE-pääjohtaja Micahel Jungner, jonka mielestä muidenkin pitäisi erota, ennen kuin tulee erotetuksi.

Mielestäni Suomeen mahtuu haitarinsoittoa. Kadun kieli siirtyy peeassien toimesta vähitellen politiikkaan ja seurauksena on politiikan viihteellistyminen ja kiinnostavuuden kasvu: kuka viitsii seurata BB-taloa, kun vaihtoehtona on eduskuntatalo.

Suosittelen muotitietoisille pikkuhousunsuojia kainaloon, jos hiki pyrkii pintaan!

Lähetä kommentti