keskiviikkona, syyskuuta 21, 2011

Olen persu-kepuli-demari-hurri-kirstetty-kokkari

november_2010 103 Otsikointini takia odotan mielipidepoliisin tuloa pelonsekaisilla tunteilla. Suomi on siirtynyt vihapuheiden valvontakomission hallintaan. Uusinta uutta on ruotsinlaivoilla myytävien KINA-karkkien leimaaminen rikokseksi ihmiskuntaa vastaan.

Brunbergin neekerisuukot kokivat saman kohtalon muutama vuosi takaperin. Kolme vuotta sitten makeisfirma Fazer joutui luopumaan Laku-Pekka “rasistipatukastaan”.

Jeesus riehui aikoinaan markkinavoimien pystyttämiä myyntikojuja vastaan. Nyt kuluttajat ovat tarttuneet raamattuun, ilmasto-oppaaseen ja meiltä bloggajilta viedään kohta peeseet ja mobiililaitteet, että emme pääse myrkyttämään “yleistä mielipidettä” tai kiihottamaan kilpailevia makeisvalmistajia toisiaan vastaan.

Tämä “kiihotus” on saanut jatkua maassamme kauan: jokainen muistaa “Mustan Pekan” – ja ne, jotka eivät kansallista pitkän tähtäyksen rotusortoa muista, voivat perehtyä asiaan Wikpediassa.

“Pekka-pelikortit on suomalaisen Pelikon julkaisema korttipeli. Pelin alkuperäinen nimi oli Musta Pekka, mutta nimi muutettiin sittemmin "Pekaksi" tai "Pekka-pelikorteiksi". Pelissä pelaajien on tarkoitus kerätä mahdollisimman paljon perheitä ja välttää Pekka-korttia. Joka saa Pekan, voi laittaa sen kiertoon toisen nostaessa pelaajalta korttia tai pitää itsellään myöhempää taktikointia varten. Se, joka viimeisenä pitää hallussaan Pekka-korttia, häviää pelin ja joutuu "Pekaksi" ja eniten perheitä koonnut pelaaja voittaa. Korttipeli on julkaistu kolmella kielellä, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Siitä on tehty useita muunnelmia.”

HELGE: …pelin tarkoituksena on “välttää Pekka-korttia”. Tässä se on: puoluohjelma, josta medioissa ei ole vielä puhuttu halaistua sanaa. Musta Pekka -peli on saanut jatkua vuosia. Suurten ikäluokkien “saastuttaminen” tapahtui jo aikoja ennen PS. Tämän salaliiton avainhenkilöiden vangitsemiseksi suojelupoliisin on tehtävä kaikkensa. George Bush saattoi lapsena saada innoituksensa näistä korteista. Odotan CNN-uutismiesten ilmaantumista ovelleni.

Uutena villityksenä on “Angry Birds”: 100 vuoden kuluttua, joku tajuaa, että sillä syllistettiin puolustuskyvyttömiä lintuja. Silloin emme enää pysty suojelemaan sukupuuttoon kuolleita liito-oravia.
Herran rauhaa! Grüss Gott!
Lähetä kommentti