torstaina, syyskuuta 15, 2011

Panssarinyrkkidemokratiaa viennin vauhdittamiseksi

keskiluokandiktatuuri
Panssarit kadulle, Välimeren valtioiden niskuroiva keskiluokka kuriin. Suomalaisen poliittisen ajattelun tuloksella ratkaistaan Kreikasta, Italiasta, Espanjasta ja Portugalista hiipivä velkakriisi käden käänteessä: optiona tarjoamme heille viimeiset versiot Kalevalasta aitosuomalaisen (Finnit) ylivertaisuusvaikutelman syventämiseksi.

Suomi tarvitsee uusia aloitteita Pasi panssarivaunuviennin elvyttämiseksi, kun niitä ei ehkä enää tulevaisuudessa pystytä myymään lahjomalla vastaanottavien maiden päätöksentekijöitä.

“Suosi suomalaista” brändin levittämisen kampanjapäälliköksi olisi pätevä, sanavalmis, demareita pelkäämätön tohtoritason ehdokas, kun oma puoluekin on valmis hylkäämään panssaridemariajattelijan feissarimerkinnät ja  blogikirjoitukset ilman oikeudenkäyntiä.

Sarkastinen puhe, musta huumori, hulvaton huulenheitto ja holtiton bloggaaminen kielletään meillä perustuslakia uudistettaessa.  Ulkoisiin asioihin ei saa koskea pitkällä tikullakaan. Kreikka-sana poistetaan suomalaisesta sivistyssanakirjasta.

Meidän on pakko oppia vaikenemaan: kansanedustajia kyykytetään, kansalaisten on opittava suitsimaan vihaansa ja kaunaansa. Turpa tukkoon! kansanliikkeelle on nyt kysyntää. Pehmoisia puhumisen suojasää loppuu tähän.

Heil!
Lähetä kommentti