tiistaina, syyskuuta 27, 2011

Sain tänään ruskean kirjekuoren Juha Vahelta

omallarahalla

Sain tänään aitoa rahanarvoista postia Turusta. Paketista löysin kahden älykännykän kokoisen kirjan OMALLA RAHALLA Sijoittamisen haasteet 2010-luvulla.

Tietokirjailija Juha Vahella on useitten vuosikymmenien kokemus niin suomalaisyrityksistä kuin sijoittamisestakin.

KTT Jarkko Peltomäki työskentelee rahoituksen apulaisprofessorina Tukholman yliopistossa. Peltomäen tutkimuksia on julkaistu useissa kansainvälisissä lehdissä.

Yhdessä suorasanaiset Vahe ja Peltomäki muodostavat uniikin kombinaation kokemusta ja tietotaitoa sijoittamisesta, eri sijoitustuotteista, eri sijoitusmuodoista sekä taloudesta.

Kirja ilmestyy keskellä peräti ristiriitaista tilannetta. Suomen pitäisi keplotella itsensä teollisesta aikakaudesta globaalien palvelujen tuottajaksi. Ikääntyminen heittää varjonsa tuottavuushaaveiden ylle. Poliitikot jauhavat kestävyysvajeesta, Kreikan panssaridemokratisoinnista ja pörssissä voi menettää armeijanaikaiset säästönsä, jos niitä ei ole luovutettu aikoja sitten kulutushurman alttarille.

Toivon, että kirja auttaa minua hajauttamaan ja hallitsemaan sjoituksiani aikaisempaa tuottavammin. En ole mikään pörssihai ja sijoitukseni ovat menneet kankkulan kaivoon. Yrittäminen on toinen oiva tapa päästä eroon ylimääräisistä rahavaroista. Innovaatioihin uskominen on palvellut minua monella tavalla: tulen lukemaan kirjan huolella.

Kiitokset Juhalle ja Jarkolle.

Lähetä kommentti