keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2012

Raha ratkaisee, poliisilta leikataan, AKT:ssä veikataan

2011-09-02 14.42.06Paatuneet rikolliset seuraavat silmä tarkkana aamutelkkarin lupausta poliisin määrärahojen leikkaamisesta. Lohdutukseksi iltapäivälehdessä kerrottiin, että kansanedustaja saa tulla juopuneena. Se ei mielestäni haittaa miljardileikkausten tekemistä. Edustaja Hakkarainen ehkä neuvottelee turvapalveluista moottoripyöräjengin kanssa.

Hilkka Ahde ei tule toimeen Timo Rädyn kanssa. AKT:ssä ei sallita sitä, että viestintäpäällikkö tulee töihin täydessä kännissä. Entisen puhemiehen vaimon potkuista on noussut valtava haloo. Nokia, Stora Enso, UPM ja moni muu ovat potkaisseet pellolle tuhansia ja tuhansia duunareita sekä kultakaulustyöntekijöitä. 

Media on hyväksynyt suuryritysten lomautukset ja irtisanomiset. Hilkan tapauksessa Suomen kaikista yliopistoista löytyy dosentteja, jotka tietävät, ettei ole menetelty oikein ja moraalisesti.

Timo Rätyä syytetään puhumattomuudesta, naama punaisena huutamisesta ja Management by Perkele soveltamisesta henkilöstöpolitiikassaan. Johan on helvetti, jollei Suomen merkityksellisimmän johtamismenetelmän soveltamista sallita ammattiyhdistysliikkeessä. AKT:n varapuheenjohtaja tuuppii mummoja kumoon humalapäissään, vetää äijiä turpaan ja painiin täydessä seilissä ravintolaillan jälkeen eri mieltä olevan kanssa. Kertooko tämä jotain läheisyyden ja rakkauden puutteesta?

Laulaja Virve Rostin lausunto taksitolpalla, ettei hän jumaloi Timo Rätyä, on kerrottu syyksi sille, että Puna-Hilkka joutui tarttumaan vetosalkkuunsa kahvaan ja lähtemään rakastamastaan duunista. Tiedotussodan tässä vaiheessa rouva Ahde pyörittää mediaa taidokkaasti.  Ammattitaidon puutteesta ei välttämättä ole kyse. Kemijärvi-liikkeen kannattaisi kääntyä Hilkan puoleen, kun siitä liimapalkin nyhräämisestä ei näytä tulevan pastaa eikä lastiakaan. Avustusta pukkaa TEM:istä ja Storan kassasta, silti koneita ei saada kunnolla pyörimään. Voittoisa strategiakin on hukassa pienpuumetsälöissä.

Paavo Lipposen tepastelu eduskuntatalon nurkilla olkalaukku kainalossa ja Stockan kassi kourassa on jäänyt Hilkan mediapelin varjoon. Harmi.

Lähetä kommentti