tiistaina, toukokuuta 07, 2013

Väsähtäneet Vanhukset

uutishuone_500

Mokia ja Mikkisofta eivät ole heittäneet lusikkaansa nurkkaan. Molemmista löytyy vielä potkua; viimeistä myyntipäivää ei ole ilmoitettu.

Lumiat ovat painavia. Windows 8 tungetaan suuriin ja pienempiin koneisiin. Ballamer lupaa parempaa mikkisoftaa tulevaisuudessa.

Mokia kuuntelee herkemmällä korvalla asiakkaitaan, mutta älyluurien nykyiset myyntivolyymit eivät vielä vedätä juhannuslippua salkoon. Kasvuprosentit ovat kohdallaan, jollei vauhti taitu.

Korealainen Samsung pyyhkii jälleenmyyjiensä esittelyhyllyjen pölyt useammin kuin kukaan muu. Mokian ongelmana on, ettei kauppoihin saada riittävästi lippulaivakännyköitä.

Nokian yhtiökokouksessa moitittiin puuttuvaa osingonjakoa, mutta hallituksen puheenjohtajan mielestä firmalla on nyt maata jalkojen alla.

Toimitusjohtaja Elop tipautti porukat palavalta lautalta myrskyävään mereen. Nyt osa porukasta on räpiköineet rantaan, jossa jatkavat käsipohjaa.

Nokialla on yhä kassassa rahaa, tappiot ovat vähentyneet, kilpailijoiden etumatka on supistunut. Ehkä Keilaniemen porukka ei ole vielä sanonut viimeistä sanaa.

Ei kommentteja: