tiistaina, elokuuta 06, 2013

Tältä näyttää uusittu Nokia-talon sisustus | Kauppalehti.fi

Tältä näyttää uusittu Nokia-talon sisustus | Kauppalehti.fi

Keilalahdessa sijaitseva Nokia-talo on saanut kokonaan uuden päivityksen.
Nokia-talon remontti on nyt valmis. Yhtiö esittelee virallisessa Nokia Ääni -blogissaan pääkonttorinsa uutta sisustusta. Myös pääkonttorin rakenteita on rukattu uuteen uskoon.

Arkkitehti sai blogin mukaan vapaat kädet ideoida uutta ulkonäköä projektin aluksi.  Uusi ilme on väreineen ja valoineen raikas kevyt ja tuo paikoin mieleen Lumia-malliston värimaailman. Monet pääaulan kalusteista ovat taustavalaistuja. Valaistuksen ansiosta tilat näyttävät erilaisilta päivällä ja illalla.

Tilojen suunnittelu noudattaa työn tekemisen uutta tapaa eli activity based workplace –logiikkaa. Sen mukaan työskentelijä valitsee työpisteensä tekemänsä työn perusteella.

Lisää juuri valmistuneesta remontista Nokia Ääni -blogissa.



Lähetä kommentti