tiistaina, huhtikuuta 29, 2014

Minkä nimisiä nokiat ovat vuoden kuluttua? kysyy mustapekka.fi

mustapekka.fi

Elop: Nokiaa ei nimenä tulla käyttämään kauaa

Microsoftille Nokian puhelinliiketoiminnan mukana siirtynyt Stephen Elop on kommentoinut siirtoa Nokia Converstations -blogissa.
Jonkin aikaa on huhuttu, että Microsoft saattaisi käyttää uusissa puhelimissaan Microsoft Mobile brändiä, joka on välähdellyt erilaisissa yhteyksissä. Blogin kyselyssä Elop selvensi kuitenkin, että Microsoft Mobile Oy on luotu vain lakiteknisistä syistä jouhentamaan puhelinliiketoiminnan siirtymistä, eikä sitä ole nimenä tarkoitus käyttää kuluttajatuotteisssa.
Elop kertoo myös, että Nokia on nimenä tippumassa pois nopealla aikataululla huolimatta siitä, että Microsoft on ostanut oikeiden käyttää nimeä hyvän tovin puhelimissaan. Tällä hetkellä ei vielä tiedetä, minkä nimen Microsoft valitsee käytettäväksi, mutta ilmeisesti ei kuitenkaan kumpaakaan edellä mainituista. Elopin mukaan uusi nimi on kuitenkin tulossa käyttöön ennemmin kuin myöhemmin.
Monissa lähteissä on arvuuteltu erilaisia nimivaihtoehtoja, ja useimmin esiin ovat nousseet esimerkiksi Lumia ja Surface, nimet joita on aiemmin nähty Windows-puhelimissa ja -tableteissa.
Lähetä kommentti