tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Jukka Jyränoja Nokiasta Rossumiin

IBM:n, Oraclen ja Nokian kautta johtajaoppinsa ammentanut espoolainen Jukka Jyränoja siirtyi pienempään ohjelmistotaloon. Mies kiinnostui Rossumista Nokian aikana. Yritys on yksi Enterprise Solution -yksikön yhteistyökumppaneista.

Rossumilla on toimintaa Lahdessa, Joensuussa sekä Espoossa. Myyntikonttori on Espoossa ja pääkonttori Lahdessa. Toimintoja on maakunnissa, koska työvoimaa on tarjolla huomattavasti paremmin kuin pääkaupunkiseudulla.

Suurten yritysten isokenkäisiä siirtyy aika ajoin pienempiin yrityksiin, jotka tarjoavat suuremman toimintavapauden. Korporaatiosotilaan elämä saattaa kyllästyttää yrittäjähenkisiä osaajia.

Rossumin ohjelmistotuotteita hyödynnetään yrityksissä, joissa henkilöstö liikkuu paljon ja heihin on pidettävä jatkuvasti yhteyttä. Sellaiset ovat esimerkiksi:
  1. asennus- ja huoltoliikkeet
  2. yritykset, joissa on iso alihankintaverkosto
  3. myyntiorganisaatiot
Tavoitteena on nostaa nykyinen noin miljoonan euron liikevaihto parissa kolmessa vuodessa 10 miljoonaan Euroon. Kasvupotentiaalia Rossumille löytyy paitsi kotimaasta ja Euroopasta, niin varmasti myös Aasian suunnasta.
Lähetä kommentti