tiistaina, elokuuta 09, 2011

Lontoossa vihapuheista mellakkatekoihin

october26_2010 075
Lontoon köyhtyneet eivät enää viitsi kirjoittaa hommafoorumeihin. Läppärin näppäimistöt ovat vaihtuneet katukiviksi ja roskatynnyreiksi. Lontoossa on nyt sama meno kuin Pariisiin ulkomaalaiskortteleissa muutama vuosi takaperin.

Taloja poltetaan, poliisia heitellään ostoskärryillä, virkoavallaan ja nuorison väliset suhteet ovat pahasti tulehtuneet. Pääministeri joutui päättämään kesälomansa ja palaamaan kriisikokoukseen Italiasta Lontooseen.

Siirretään vain tehtaita muille maille vierahille. Nuoriso- ja pitkäaikaistyöttömyys kasvaa ja kroonistuu, kohta Eurooppa on valmis 1930-luvun laman jälkihoitoon. Joku Aatu saa tästä sekasotkusta kimmokkeen.

Kannattajista ei kohta enää ole pulaa. Äärioikealle on tunkua joka suunnasta. Vihan kohteet löytyvät tulevassa nujakassa todennäköisesti kansallisvaltioitten sisältä. Vihattavia valtioita ei enää ole, koska olemme kohta kaikki Natossa. Oslosta saimme esimakua tästä: eliitti voi joutua kuseen.

Yhdysvalloissa teekutsuliikkeen takahuoneesta löytyy varmasti joku isänmaallinen uskovainen, joka ottaa vallan Obamalta ja lähtee Bushin viitoittamalle tielle – jos kiinalaiset vielä suostuvat rahoittamaan tulevia sotaretkiä. Sota on kohta ainut ratkaisu, koska ns. kuluttajilla on kultakortit limiitissä ja koteihin ei enää pysty ostamaan lisää roinaa.

Kaikkihan toivoo, että tehtaiden pyörät pyörisivät täysillä.
Lähetä kommentti