perjantaina, elokuuta 05, 2011

Pörssi menee down by the laituri

august4_2011 003Terveisiä kampaajalta. Minä olin tukanleikkuuta vailla ja Urpilaiska paranteli permanenttiaan. Tuli tämä tuleva taantuma puheeksi. Päätettiin kuitenkin olla asiasta vaiti, koska USA:n talous voi muuttua kuiskauksesta myrskyksi teekupissa. Euroopan eteläiset valtiot ovat jo muutenkin liemessä, joten ei meidän pidä hämmentää pohjaan palannutta soppaa.

Suomi lienee ainut maa maailmassa, joka selviää tästä tulevasta lamasta naarmuitta. Tämä on sisäpiirin tietoa. Yöunia ei tarvitse menettää, jollei ole ehtinyt tyhjentää osakesalkkuaan ja muuttamaan kodin kulta- ja hopeaesineitä POSTIKULLAKSI. Rutiköyhät selviävät tulevasta yhtä hyvin kuin aikaisemmin.

Helsingin pörssiä on loivassa alamäessä, mutta sehän johtuu siitä, ettei lafkassa oli juuri mitään myytävää. Iso raha pakenee muualle. Nokiaa saa kohta alle 3,5 euron hinnalla; halpaa tavaraa ja syystäkin. Kuka Applea ostaisi, kun se maksaa yli 400 taalaa per osake? Muuten Suomessa menee ihan hyvin. Kestävyysvajeesta ei enää tarvitse puhua, kun tilanne on muutenkin vellovalla suolla.

Inflaatio puolittaa kohta valtionvelan ja samalla saadaan helpotusta eläkkeiden maksuun. Tavoitteena on nostaa eläkkeelle pääsyn ikärajaa 75 vuoteen, jolloin ainakin suurin osa miehistä siirretään hautausurakoitsijoiden hoiviin. Lääke- ja sairaalakustannuksia rasittavat enää yli-ikäiset kukkahattutädit.

Nuorisotyöttömyyteenkin on olemassa oiva ratkaisu. Vanhemmat velvoitetaan huolehtimaan penikoistaan 40-vuotiaiksi, jonka jälkeen valtaosa siirretään avohoitoon masennuslääkkeiden ja piristeiden voimalla.

Teknologiavientiä on tarkoitus tukea, että maineemme innovatiivisena kansantaloutena säilyisi jatkossakin moitteettomana. Oli puhetta pääministeri Kataisesta, jota pelottaa: hänelle pitäisi hankkia joku turvalelu.

Vihapuheille viittaamme kintaalla. Persut ovat ihan hyviä taviksia ja äärivasemmalla ei ole yhtään taistelukuntoista taistolaista.

Suomessa kaikki hyvin!

Lähetä kommentti