sunnuntaina, marraskuuta 20, 2011

Tanssia lampaiden kanssa

2011-09-25 18.48.21 Presidentti Haloskan rasismilausunnosta kimpaantuneet eläinaktivistit kehittävät uutta eläimellistä televisioformaattia linnan juhlien korvikkeeksi, kunnes valta vaihtuu ja tanssin tapailu presidentinlinnassa kielletään lopullisesti (= Hakkeristien Endlösung).

Metsäteollisuuden ahdinko ei ole jättänyt suhdannesahureitakaan rauhaan: rakennemuutos koskettaa myös heitä. AMK:n ylimitoitetun muuntokoulutuksen seurauksena radio- ja televisio-ohjelmiin on tulvinut uusia hirtehishuumorilla ja puujalkavitseillä kansalaisia viihdyttäviä puupäitä. Rinttimediaa unohtamatta.

Puisevien telkkariohjelmien heinäseipäänkärkeä edustavat “presidenttien työhaastattelut”, joissa uppotukeista yritetään veistää polttoainetta politiikan energiavajeesta kärsiviin häkäpönttöihin.

TEM ja MOL haluavat edistää puurakentamista. Nämä mainitsemani poliittisten valuvikojen rakentajat ovat julkisuudessa betoni- ja kivirakentamisen mannekiineina varmistamassa, että kuluttajat saavat sähköisistä medioista tikkuja silmiin ja luopuvat punaisista tuvista persusmaista pilkkahinnalla.

Oletteko jo varanneet menoliput ruotsinlaivoille siltä varalta, että joku tarjolla olevista ehdokkaista voittaa presidentinvaalit?

Ei kommentteja: