tiistaina, tammikuuta 18, 2011

Tehdäänkö Jyrkistä pääministeri?

18012011_katainenVaalikarja päättää, kenen johdolla menemme Natoon. Demarit haraavat vastaan, mutta kuka tietää, vaikka sosdemit olisivat kolmanneksi tai neljänneksi suurin puolue. Jyrgi kavereineen näkisivät mielellään suomisoturit rynnäri kourassa etenemässä kohti afgaani- ja muita vihollisia. Saisimmeko hänestä hyvän pääministerin?

Maanantai ei oo mittään, Venäjä ei oo mittään ja Euroopan vakausrahastoon panostetut sentit ja eurot eivät ole mittään siihen verrattuna, että Euro-alueen bisnekset menisivät sekaisin ja pankit joutuisivat maksamaan omista hölmöilyistään.

Työväen puolue sosialisoisi pankkiirien velat veronmaksajien maksettaviksi. Jyrki Katainen kannustaa meitä ajattelemaan positiivisesti. Hyvinvointivaltio on vasemmiston vanha projekti. Katainen haluaa pelastaa Euroopan pahoinvointivaltiot, Saksan, Ranskan ja Britannian pankit vielä lisäksi.

Sauli Niinistö ja Jyrki Katainen eivät ole kavereita. Isänmurha onnistui Kokoomuksessa. Jutta Urpilainen joutuu vielä elämään pitkään Heinäluoman ja Tuomiojan kanssa. Mari Kiviniemen niskaan hengittävät Kepun körmyt.

Mihin Suomi joutuisi Kataisen johdolla? Supo organisoitaisiin Kokoomuksen apupuolueeksi (vrt. SDP:n AY-liike ja KEPUn MTK). YLE:ssä uutisoitaisiin vain suurta johtajaa ylistäviä dokkareita. Uskon, että hän valloittaisi kansalaisten mielet ja sielun. Paasikivi soitteli toimituksiin ja Urkki kirjoitti myllykirjeitä, Jyrki järkkäisi potkuja paskanjauhajille.

Valtionyritykset myydään pilkkahintaan yksityisille sijoittajille ja terveydenhoito ulkoistetaan briteille. Suomi tarvitsee uusliberalistisen Reaganin ja / tai miespuolisen Thatcerin: valitaan Jyrqi, hän hoitaa homman ja kohta me rikkaat rikastutaan ja te köyhät noukitte murusia pöydän alla.

Vaaditaan Karjala ja Petasmo takaisin. Rautaa raukoille rajoille. Olemme sotaisaa kansaa, kohta Afganistanin ja Suur-Suomen rajat ovat yhtä. Kuka lähtee kokkareiden kaveriksi? RKP, Kepu ja Vihreät? Mitä tekee persujen Timo Soini?

Ja miten äänestäjät käyttäytyvät uurnilla huhtikuussa? Sitä ei tiedä vielä kukaan. Pekuloidaan ;)

Lähetä kommentti