maanantaina, marraskuuta 14, 2011

Valebloggaajien lääkitys ei ole kohdallaan

2011-11-03 13.43.47
Olen todennäköisin syin tutkinut valbloggaajien käyttäytymistä sosiaalisissa medioissa ja päätynyt arveluttavaan tulokseen: useimmilla digikynäiljöillä ei ole Apteekin kautta reseptoituja virallisia puudutuksia.

Valtaosa tukeutuu tietääkseni A-kerhon mainostamaan lähilääkitykseen. yleishavaintona totean lisäksi, että “tutkimattomia ovat herrojen ja rouvien tiet… söpöliinejä, neitejä ja peräkamarin poikia unohtamatta”.

Tämän yhteiskunnallisesti vähäpätöiseen ongelmaan poistamiseksi virkavallan ja väkivaltakoneiston voimavarat eivät yllä. Tehtävän menestykselliseen suorittamiseen vaadittava pätemättömyyden taso nousee vuosi vuodelta entistä sietämttömämmäksi.

Pietarin-diplomit olisivat tuiki tarpeellisia, jollei Brysselistä saada osuvia direktiivejä.
Suurin osa kansalaisjournalisteista vääntää blogeihin, FB, Twitteriin, Qaikuun, G+ ja jopa KL sanoinkuvaamatonta tekstiä, josta täysjärkisimmätkään ei saa selvää. Siksi kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Valtion budjetista ei löydy rivin riviä tai euron euroa tämän yhteiskunnallisen syövän ja saastan poistamiseen. Minä kaipaan Kekkosen aikaa, kun Suomessa kumarrettiin ja niiattiin Moskovan suuntaan. Menneisyyden vankien persuusarvot on saatava kunniaan, koska muuten elomme Euroopan laidalla redusoituu Berlusconin mauttomien suomalaisten lähiruoka-annosten maksusuunnitelmaksi.

Lähde: 2010-luvun ajopuuteorian ja poliisiopiston ABC-asemien sijainnit näyttävä GPS-ohjelmisto.

Ei kommentteja: